Phone

+372 5179291

erle@erlin.ee

Opening Hours

1 sea sisefilee

400 g toidukoort

karp pruune sampinjone

sibul

3 küüslaugu küünt

õli praadimiseks

natuke sinepit

1 puljongi kuubik

sool, pipar, jahu

kartul

spargel

Puhasta liha ja lõika umbes 1,5 paksusteks viiludeks.

Pruunista mõlemalt poolt ja maitsesta soola ja pipraga.

Tükelda sibul,viiluta küüslauk ja seened.

Pruunista pannil.

Kui seened, sibul ja küüslauk on pruunistatud lisa veidi õli ja 2 spl jahu. Lisa sinepit maitse järgi.

Pruunista jahu ja lisa kuuma vett ning sega korralikult, et jahu ja vesi seguneks.

Lisa toidukoor ja vett seni kuni kaste saavutab sobiva paksuse. Pane pruunistatud liha kastme sisse küpsema madalale kuumusele.

Prae või grilli spargel õli soola ja pipraga.

Kartul valmista vastavalt enda maitsele- kas ahjus või keeda.

HEAD ISU!

Recommended Articles

Leave A Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga