
1 sea sisefilee
400 g toidukoort
karp pruune sampinjone
sibul
3 küüslaugu küünt
õli praadimiseks
natuke sinepit
1 puljongi kuubik
sool, pipar, jahu
kartul
spargel

Puhasta liha ja lõika umbes 1,5 paksusteks viiludeks.
Pruunista mõlemalt poolt ja maitsesta soola ja pipraga.

Tükelda sibul,viiluta küüslauk ja seened.
Pruunista pannil.

Kui seened, sibul ja küüslauk on pruunistatud lisa veidi õli ja 2 spl jahu. Lisa sinepit maitse järgi.
Pruunista jahu ja lisa kuuma vett ning sega korralikult, et jahu ja vesi seguneks.

Lisa toidukoor ja vett seni kuni kaste saavutab sobiva paksuse. Pane pruunistatud liha kastme sisse küpsema madalale kuumusele.

Prae või grilli spargel õli soola ja pipraga.
Kartul valmista vastavalt enda maitsele- kas ahjus või keeda.

HEAD ISU!