Phone

+372 5179291

erle@erlin.ee

Opening Hours
  • seakoot
  • seajalad
  • porgand
  • sibul
  • sool
  • küüslauk
  • terapipar
  • loorber

Pane külma veega keema seakoot ja seajala. Korja ära vaht ja kui vahtu enam ei tule, vaheta vesi välja uue vee vastu. Pane uuesti keema ja korja ära vaht, mis veel tuleb.

Pruunista (lase veidi kõrbema) pannil terved porgandid ja koorega sibulad, et annaksid puljongile värvi ja lisa need vette keema.

Lisa maitseained.

Keeda madalal tulel 6-8 tundi. Lase jahtuda. Kondista liha.

Keeda suhkrusiirup- pruunista poti põhjas suhkur ja kui suhkur on piisavalt tume lisa keev vesi ettevaatlikult ja sega kuni suhkur on veega lahustunud. Maitsesta puljongit suhkrusiirupiga, mis ühtlasi annab ka puljongile ilusa värvuse.

Kurna välja maitseained ja pane puljong uuesti keema, maitsesta vajadusel ja lisa tükeldatud liha ja maitse järgi küüslauku. Vala külmadesse vormidesse, lase jahtuda ja tõsta külma tarretuma.

Head isu!

Recommended Articles

Leave A Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga