Phone

+372 5179291

erle@erlin.ee

Opening Hours
  • 1 l vett
  • 2-3 peenikest porgandit
  • 3-4 väikest sibulat
  • 6 tl suhkurt
  • 4 tl soola
  • 10 tera musta pipart
  • 10 tera vürtsi
  • 4-6 loorberilehte
  • 1-3 spl äädika

MARINAAD: Pane vesi keema koos soola, suhkru ja maitseainetega ning porgandiga. Kui porgand poolpehme lisa sibula rõngad. Enne tulelt võtmis lisa äädikas.

  • Muna
  • jahu
  • Räimefilee

Kasta räimefilee jahusse ja seejärel lahti klopitud ja soolaga maitsestatud munasse ning siis prae kuldrpuuniks.

Kui kõik kalad praetud vala peale marinaad ning lase jahtuda. Seejärel tõsta külmkappi marineeruma.

Recommended Articles

Leave A Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga