Phone

+372 5179291

erle@erlin.ee

Opening Hours
  • Pasta
  • 500 g suuri krevette
  • 200 g spinatit
  • 400 g toidukoort
  • 300 g puljongit
  • 3 tl tomatipastat
  • 200 g kõvajuustu või parmesani
  • purk päikesekuivatatud tomateid
  • 2 spl jahu
  • 1 sibul
  • 4 küüslauguküünt
  • 1 spl võid
  • paprikapulber
  • sool
  • pipar
  • kuivatatud basilik

Pane krevetid kaussi ja maitsesta 1/2 tl paprika pulbri, 1/2 tl soola ja natukese pipraga. Sega korralikult läbi ja pruunista pannil päikesekuivatatud tomatite õliga ning tõsta jahtuma.

Keeda pasta.

Sulata samal pannil või. Tükelda päikesekuivatatud tomatid, sibul, küüslauk. Lisa 1/2 tl paprikapulbrit, 1/2 tl soola, tomatipasta ja kuivatatud basiilik ja pruunista pannil kuni sibul muutub klaasjaks. Lisa jahu ja sega korralikult. SIis lisa puljong ja sega korralikult läbi. Kui jahu on segunenud lisa toidukoor.

Lisa juurde spinat ja kuumuta umbes 5 minutit.

Lisa juust ja sega kuni kõik on segunenud.

Sega hulka ettevaatlikult eelnevalt keedetud pasta.

Siis lisa praetud krevetid ja kuumuta veel korra.

HEAD ISU!

Recommended Articles

Leave A Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga