Phone

+372 5179291

erle@erlin.ee

Opening Hours
  • 400 g lõhefileed
  • 4 kartulit
  • 2 porgandit
  • 1 porru
  • 100 ml valget veini (valikuline)
  • 300 ml toidukoort
  • till
  • sool
  • pipar
  • 2 tk köögivilja puljongikuubikut
  • võid praadimiseks

Pane külma vette keema lõhefilee. Mina lisasin 1 tl soola, et lõhe maitsestuks. Korja ära vaht. Kui vahtu enam ei tule siis tõsta lõhe välja ja kurna läbi sõela saadud puljong puhtaks ja pese pott ning vala puljong potti tagasi ja pane keema, lisa puljongikuubikud ja vein.

Vahepeal tükelda porgand, kartul ja porru.

Kartul vala puljongisse keema.

Pruunista võiga pannil porgand ja porru ja vala supi hulka.

Tükelda lõhe ja vala supi hulka siis kui köögiviljad on peaaegu pehmed. Lisa ka toidukoor ja keeda veel umbes 10 minutit. Lisa till.

Lase veidi jahtuda ja serveeri ning naudi.

HEAD ISU!

Recommended Articles

Leave A Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga