
- kapsapea
- 500g seguhakkliha
- sibul
- 1 kotike riisi
- 300g tomatipastat
- 400 vahukoort
- sool
- pipar
- suhkur
- või

Pane keema riis, maitsesta soolaga.
Prae pannil hakkliha ja tükeldatud sibul, maitsesta, lisa tomatipasta ja prae korralikult läbi.

Sega juurde keedetud riis, maitsesta soola, suhkru ja pipraga.

Lõika välja kapsajuurikas ettevaatlikult. Pane kapsas soolga maitsestatud vette keema ja hakka umbes 10 minuti pärast kapsa lehti vaikselt proovima lahti harutada. Kui lahel olev roots on liiga paks, siis lõika õhemaks.

Pane kapsa serva hakkliha-riisi segu ja keera rulli.

Lao kapsarullid ahjuvormi, määri peale natuke võid. Lisa veidi kas puljongot või vett. Pane kapsarullid ahju umbes 50 minutiks, vahepeal võid rulle veidi keerata. Kui on juba ilusti pruunistunud, siis lisa vahukoor ja lase veel küpseda umbes 25 minutit.

Kui rullid on ilusa kuldse jume saanud, siis jääb üle ainult nautida!

HEAD ISU!