Phone

+372 5179291

erle@erlin.ee

Opening Hours
  • 3 suuremat kartulit
  • 3 saledamat porgandit
  • 1 porru
  • 3 kanakintsu koos seljaga
  • 0,5 kg kanafileed
  • 3 l vett
  • 3 puljongikuubikut
  • tilli
  • KLIMBID
  • 1 spl sulatatud võid
  • 1 muna
  • 100 ml piima
  • 120 gr jahu
  • soola

Pane kana keema külma vette. Korja vaht. Keeda tasasel tulel ja lisa juurde soovi korral puljongikuubikud. Keeda umbes pool tundi.

Tükelda porru, porgand, kartul ja till. Lisa porgand supile. Prae kergelt porru ja lisa supile.

Tõsta kana kahvliga välja jahtuma ja lisa supile kartul.

Tükelda kanafilee ja eemalda kondid kintsulihast.

Klimpide valmistamine: Klopi lahti muna, lisa sulatatud või, piim ja jahu ning sool, sega kahvliga korralikult läbi ja lase veidi seista. Klimpe on kõige lihtsam teha kahe teelusikaga- kasta lusikas kuuma supi sisse, võta väike kogus klimbitainast ja lükka teise lusikaga potti. klpimbid on valmis kui on tõusnud supi pinnale.

Lisa kana. Keeda veidi veel ja maitsesta tilliga ning soolaga.

Head isu!

Recommended Articles

Leave A Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga