
· 1 suurem baklazaan
· 900 g kanahakkliha
· 600 g riivjuustu
· 300 g tomatipastat
· 200 g toidukoort
· 1 sibul
· 2 küüslauguküünt
· soola
· pipart

Viiluta baklazaan peenikesteks viiludeks.
Tükelda sibul ja küüslauk peenikeseks. Prae hakkliha, lisa sibul ja küüslauk ja sool, pipar. Prae kuni hakkliha on valmis. Vala peale tomatipasta ja prae veel veidi.

Lao ahjupotti kihiti baklazaan, hakkliha, riivjuust seni kuni jagub, Mina sain hakkliha kaks kihti. Viimane kiht pane baklazaan, sellele vala toidukoor ja kõige peale riivjuust. Pane peale ahjupotile kaas ja küpseta 200 kraadi juures ca 40 minutit.

Võta ahjupotilt maha kaas, pane ahjul kuumus 250 peale ja lase ca 10 minutit veel juustul pruunistuda.
Head isu!