Phone

+372 5179291

erle@erlin.ee

Opening Hours
  • 0,5 l leiget piima
  • 200 ml õli
  • 50 g pärmi
  • 2 muna
  • 800 g nisujahu
  • 0,5 spl suhkut
  • 1 tl soola
  • salaami
  • juust
  • tomatipasta
  • pitzamaitseaine

Piima soojendan leigeks või veidi soojemaks, lisan suhkru, pärmi- segan läbi ja sõelnud sisse pool jahu kogusest. Segan segamini ja panen sooja eelkerkima kuni taigna pinnale tekivad väikesed mullikesed- ca pool tundi umbes kerkimise aeg.

Kerkinud taignale segan soola, lahtiklpotiud munad, õli ja sõelnud sisse ülejäänud jahu. Sõkun kuni lööb kausi ja käe küljest lahti. Panen taigna kerkima sooja.

Rulli taigen lauale lahti, määri tomatipastaga, raputa peale pitsamaitseainet. Laota taignale salaami ja juustu viilud. Keera taigen rulli ja loika otsast umbes 1 cm laiused viilud. Pane pannile ja määri pealt lahtiklpoitud munaga. Küpseta 200 kraadi juures kuni pirukad on kuldseks küpsenud.

Recommended Articles

Leave A Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga