Phone

+372 5179291

erle@erlin.ee

Opening Hours

See retsept on pärit www.olgainkitchen.com lehelt, tegin väikesed muudatused enda maitse järgi 🙂

  • PÕHI
  • 250 g võid
  • 350 g jahu
  • 1 muna
  • 90 g suhkurt
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 0,5 tl soola
  • 1 tl vaniljesuhkurt
  • 100 g mandlijahu
  • KATE
  • 300 gr hapukoort
  • 1 kg kohupiima
  • 3 muna
  • 2 spl tärklist
  • 1 tl vaniljesuhkurt
  • 300 g vaarikaid
  • 200 g suhkurt

PÕHI- tükelda toasoe või ja sega kõik komponendid peale muna omavahel puruks. Eralda ca 1/4 taignast katte jaoks ning ülejaanud 3/4 osale sega muna. Suru põhi suurele ahjuplaadile ja küpseta 200 kraadi juures ca 10 minutit.

KATE- Sega omavahel kõik komponendid peale vaarikate, vala kõpsetatud põhja peale. Laota vaarikad. Mina vajutasin sõrme otsaga vaarikad kohupiima massi sisse. Puista peale puru. Küpseta 200 kraadi juures 25 minutit.

Jahtununa maitseb parem!

Recommended Articles

Leave A Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga