- 1,2 kg veiseliha
- 1 purk letsot- mina kasutasin enda tehtud
- 4 porgandit
- 2 suurt sibulat
- 6 küüslaugu küünt
- pudel head punast veini
- 200 gr sampinjone
- 300 g peekonit
- puljongit
- vett
- sool, pipar, suhkur
- rosmariin
- loorber

Tükelda liha, sibul, küüslauk, sampinjonid ja peekon.
Pruunista pannil kõik koostisosad eraldi ja vala potti.
Veiselihale lisa soola ja pipart kui on pruunistatud.
Suuremad sampinjonid lõika näiteks neljaks ja pruunista pannid kuldseks.
Vala praetud asjad paksu põhjaga potti.

Vala juurde letso, puljong- kas siis kuubik ja vesi või valmis puljong ja pudel veini.
Sega kõik läbi ja jäta madalale kuumusele hauduma. Mida kauem haudub seda maitsekam ja mõnusam maitse tuleb.

Hauta ilma kaaneta ja umbes 3-4 tundi.
Kõrvale sobib hästi kartulipuder või ahjukartul.

HEAD ISU!