Phone

+372 5179291

erle@erlin.ee

Opening Hours
  • 6 muna
  • 4 kl suhkurt
  • 500 g hapukoort
  • 1 kg hapukoort
  • 4 kl jahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 6 spl kakaod
  • vaniljesuhkur
  • kirsikompott kivideta
  • KAUNISTAMINE
  • küpsetus sokolaad
  • vahukoor
  • maasikad
  • vaarikad
  • mustikad

Küpseta kõigepealt hele osa- sega omavahel kokku munad, suhkur, jahu, hapukoor ja küpsetuspulber. 1/3 kalla eraldi et sellest teha tume põhi. Vala hele taigen ahjuplaadile ja küpseta umbes 15 minutit kuldkollaseks.

Sega 1/3 taignale kakao ja vala kypsetusvormidesse. Kui põhjad kypsenud immuta läbi kas kohviga või kirsikompoti vedelikuga.

Kui valge osa on küpsenud tükelda kuubikuteks. Vala juurde 1 kg hapukoort sega ja maitsesta vanillisuhkuruga ning lisa vajadusel suhkrut. Sega sisse ja kirsid.

Pane iga põhja peale mis on endiselt küpsetusvormis hele mass ja lase ööpäev külmkapis taheneda. Et teha korrustordina siis ma panin iga koogi kihi alla tugevast papist tordialuse mille loikasin parajaks ja koogi sisse kahele ülemisele osale kolm tugevat grilltikku, et kook oma raskusega alumisi korruseid ei vajutaks laiali.

Kaunistamiseks keeda sokolaadist glasuur- Pane ühte potti vesi ja sellesse potti väikesem pott kuhu sisse läheb sokolaad sulama. Kui sokolaad on sulanud lisan vahukoore ja segan seni kuni glasuur on ilus ühtlane ja veidi läikiv. Vala lusikaga glasuur tordile ja kaunista marjadega.

Recommended Articles

Leave A Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga