Phone

+372 5179291

erle@erlin.ee

Opening Hours
  • 1 liiter piima
  • 50 ml külma vett
  • 50 ml tulist vett
  • 150 gr suhkurt
  • 4 spl tärklist

Kuumuta piim keemiseni ja tõsta siis tulelt.

Sulata suhkur kuivas potis pidevalt segades ja lase veidi pruunistuda, ära ehmata, et liiga pruun, piimaga kokku segades läheb väga palju heledamaks. Sega ettevaatlikult hulka tuline vesi ja lase karamellil sulada. Tõsta pott piimaga tagasi tulele ja nirista peene joana karamell piima sisse pidevalt segades. Lisa ka külma veega segatud tärklis pidevalt segades ja kuumuta keemiseni.

Serveeri kohe sobivatesse kaussidesse. Sobib süüa hapuka moosiga.

Recommended Articles

Leave A Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga