
- 100 g võid
- 200 g kondentspiima suhkruga
- 150 gr kookoshelbeid- sellest 50 gr veeretamiseks
- 100 g toorjuustu
- 1 spl mett
- 50 g vaniljevahvlit
- 50 g mandleid mida kergelt röstida kuumal pannil
Kuumuta potis või tükid ja kondentspiim kuni või onsulanud. Lisa 100 g kookoshelbeid ja sega ning kuumuta veel umbes minut. Tõsta pliidilt ja lase jahtuda. Sega omavahel toorjuust ja mesi. Haki vahvlid peenikeseks puruks ja sega kokku toorjuustu ja meega. Tõsta saadud mass külmkappi mõneks tunniks tahenema.
Võta väiksese lusikaga mass, lisa mandel ja veereta pallikeseks ja veereta trühvel kookoshelvestes. Hoia serveerimiseni külmkapis. Tarvita nädala jooksul.
Hi, this is a comment.
To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
Commenter avatars come from Gravatar.